wo 13 mei ’20 20:30

De Managers

La Isla Bonita
Beeldend, maatschappijkritisch en brutaal theater met humor
wo 13 mei ’20
20:30

In een wereld van maatpakken, flip-overs, powerpoints en flesjes Spa vergaderen vijf witte managers op een geheime locatie. Hoe moet het verder met de wereld, de mensheid, de zaak, dit team, de productpresentatie van volgende week dinsdag?

Zijn deze mensen in staat aan een vergadertafel tot zinvolle oplossingen te komen? In een wereld beheerst door guerrilla-tactieken, manipulatie, fallocentrisme en mansplaining komt La Isla Bonita met een weerwoord. Maak je op voor beeldend, associatief, maatschappijkritisch en brutaal theater met humor. Een hilarische maar schrijnende voorstelling over macht en al haar rituelen.

  • Locatie: Pand P (Leenderweg 65)
  • Excl. consumptie

Credits

La Isla Bonita / Frascati Producties in coproductie met Over het IJ Festival / concept & spel Luit Bakker, Milou van Duijnhoven, Mirthe Labree, Aukje Schaafsma en Lisa Schamlé / eindregie Suze Milius

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie