©Mari Kanstad Johnsen
do 7 mei ’20 20:30

Casting The Pass

Het Zuidelijk Toneel / Alles voor de Kunsten
Waar macht is, is misbruik nooit ver weg
do 7 mei ’20
20:30

Waar macht is, is misbruik nooit ver weg. De wereldwijde #Metoo beweging bracht ook in Nederland machtsmisbruik in de film-, theater- en sportwereld naar buiten. In Casting The Pass onderzoekt regisseur Bram Jansen de relatie tussen dader en slachtoffer.

Uitgangspunt is het toneelstuk en de gelijknamige film The Pass van John Donnelly. Hierin heeft een ogenschijnlijk romantische en erotische interactie tussen twee jonge voetbalprofs grote invloed op het leven en de carrière van één van hen. Bram Jansen put uit eigen ervaringen en die van zijn omgeving.

Een jonge acteur doet auditie voor zijn droomkans: topvoetballer in het theaterstuk The Pass. In de keuken van de castingdirector ontspint zich een psychologisch drama waarin rollen worden verwisseld en grenzen opgerekt en verlegd.

  • Locatie: Pand P (Leenderweg 65)
  • Excl. consumptie

Credits

met Jord Knotter en Gerardjan Rijnders / concept en regie Bram Jansen / dramaturgisch advies Piet Menu

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie