wo 18 mrt ’20 20:30

De Stad is (niet) normaal

Stormkamer
Neem deel aan een theatrale ontmoeting over psychiatrie en de stad
wo 18 mrt ’20
20:30
  • wo 18 mrt ’20
    20:30
    Pand P Grote Zaal

Kom niet kijken, maar neem deel aan een theatrale ontmoeting over psychiatrie en de stad! 

Het is het jaar 2020, een schrikkeljaar. Ook is het jaar 2020 door de VN uitgeroepen tot het Internationale Jaar van de Plantgezondheid. Voor Hanna van Mourik Broekman staat in 2020 de Mens met een hoofdletter centraal. Stormkamer: de Stad (deel 2) gaat dieper in op verhalen over de stad Eindhoven en de wereld van de psychiatrie. Verhalen inspireren als ze goed verteld en gehoord worden. Het normale hoeft niet de norm te zijn en niet-normaal hoeft geen mening te zijn. 

Theatermaker Hanna van Mourik Broekman verdiept zich het komende jaar in de wereld van de mens en de psychiatrie. Ze luistert naar verhalen, zoekt de menselijke verbanden en presenteert thema’s als glorie&gekte, gekte& glorie. Hanna stelt (zich) vragen als: wat vind ik van de duiding: ‘pas op! persoon met verward gedrag.’

Onderdeel van
Dutch Happiness Week
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie