©Bart Grietens
do 6 feb ’20 20:30

Ouder

De Vlieg
Droogkomisch familiedrama over moeders en dochters
do 6 feb ’20
20:30

Ouder is een droogkomisch familiedrama over moeders en dochters. Over vergankelijkheid en liefde, de menselijkheid van onmenselijke gedachten en de haat bij een opborrelend sneeuwwitjecomplex.

Annelies is 61 en moe. Ze vindt het geen fijne gedachte dat ze nog een uur bij haar net overleden moeder moet wachten tot haar dochter er zal zijn. Als de bel gaat, realiseert ze zich dat ze is vergeten de nachtzorg af te zeggen. Ene Yvo staat voor de deur. Wanneer dan ook haar dochter Lotte eindelijke arriveert, wordt ze verrast door een vreemde broeierige atmosfeer in een steenkoud huis.

De Vlieg maakt vernieuwend theater met nieuwe teksten. Met een fascinatie voor de ploeterende mens zoekt ze naar troost in het alledaagse sociale ongemak.
Ouder is het eerste deel van de theaterreeks Klein Kwaad, een verdieping in de krochten van gezinsverhoudingen. Schuilt het grootste leed van de mens niet in het kleine kwaad van alledag?

  • Locatie: Pand P (Leenderweg 65)
  • Excl. consumptie 

Credits

tekst en regie Teun Smits / met Monique Kuijpers, Linda Zijl, Steven Ivo

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie