wo 11 dec ’19 20:30 - 21:35

Life, oh life - a lifestyle opera

Club Gewalt
Geëngageerd, energiek en rauw muziektheater
wo 11 dec ’19
20:30 - 21:35
  • wo 11 dec ’19
    20:30 - 21:35
    Pand P Grote Zaal

Rotterdams muziektheatercollectief Club Gewalt brengt Life, oh Life, een voorstelling over betekenis en zin geven aan het leven.

De ijskappen smelten, de rijken worden rijker, dieren knagen in hokjes aan hun eigen tumoren, en nog plaatst de mens zichzelf boven alles. Het leven, wat moet je ermee? Hoe geef je betekenis en zin aan het leven als je vastloopt in een clusterfuck van idealen, mindful zijn, mindfulness consumeren via een app op je telefoon en dit etaleren op Instagram?

CLUB GEWALT is vastgelopen in een giftige mix van ecologisch trauma, kapitalisme-moeheid en millennial-stress en there is no fucking way out. Dus gaat CLUB GEWALT de sauna in. In een lifestyle opera probeert CLUB GEWALT het ultieme nirvana te bereiken met de dingen om hen heen. Mindfulness, maar dan met spullen. CLUB GEWALT wordt een met zijn Rituals douchegel, Fairphone, pannenkoekenplant, vintage koffietafeltje, Harari boekencollectie en ge-recyclede Freitag rugzak. In een wellnesscenter bezingt CLUB GEWALT zijn eigendommen tot mantra’s, om zo de hiërarchie tussen zichzelf en de dingen op te heffen. Want Life, oh Life.

  • Locatie: Pand P (Leenderweg 65)
  • Excl. consumptie

Credits

concept, muziek en performance Annelinde Bruijs, Loulou Hameleers, Robbert Klein, Suzanne Kipping, Gerty Van de Perre, Sanna Elon Vrij en Amir Vahidi / eindregie Joep van der Geest / dramaturgie Anne van de Wetering

Over Club Gewalt


Club Gewalt is een muziektheatercollectief uit Rotterdam. Zeven performers creëren, componeren, produceren en performen hun eigen voorstellingen waarbij de muziek altijd het uitgangspunt is. Gefascineerd door popcultuur en de belevingswereld van de millennial creëren ze universums waar conventies uit verschillende genres en disciplines elkaar kruisen en een nieuwe zintuiglijke ervaring vormen: van apocalyptische clubavonden tot R&B-opera’s. 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie