©Lisa Schamlé
do 7 nov ’19 20:30 - 21:15

Mindgasm

Luit Bakker | Likeminds
Genoeg met het keurslijf voor mannen en vrouwen!
do 7 nov ’19
20:30 - 21:15
  • do 7 nov ’19
    20:30 - 21:15
    Pand P Grote Zaal

Actrice Luit Bakker heeft een grote fascinatie voor gender en seksualiteit. In haar voorstellingen probeert ze bestaande rolpatronen te doorbreken. In 2018 maakte ze bij Likeminds de solovoorstelling 06-82087445 die op Over het IJ Festival in première ging. Nu komt ze naar PandP met een nieuwe voorstelling.

In Mindgasm is het tijd voor actie, voor een apocalyps. Het is genoeg geweest met het keurslijf voor mannen en vrouwen! Luit wil een nieuwe revolutie ontketenen waarin verbeelding en speelsheid de ruimte krijgen en waarin feminisme van ons allemaal is.

Luit Bakker (1991) volgde onder meer de Toneelacademie Maastricht in de richting Theatraal Performen. Sinds haar afstuderen is zij onderdeel van het collectief La Isla Bonita. Naast het maken van haar eigen werk, speelt ze ook in films en series. 

Uit de pers

"Eigenzinnige en kwetsbare 'hypnoseshow met kinky elementen'" (Theaterkrant)

  • Locatie: Pand P (Leenderweg 65)
  • Excl. consumptie

 "Mindgasm gaat over de grenzen van ruimdenkendheid"

Het Parool

Credits

concept en spel Luit Bakker / eindregie Lotte Bos / muziek Tjalling Schrik  

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie