©Lonneke van der Palen

Oorlog en vrede

Frascati Producties | Florian Myjer & Kim Karssen
wo 30 okt
20:30

Na het succesvolle Bloomsbury beklimmen Florian Myjer en Kim Karssen de Mount Everest van de wereldliteratuur: Oorlog en Vrede van Tolstoj. Dit wordt geen gewone romanbewerking, maar een persoonlijke, explosieve, megalomane toneelavond. De personages van Tolstoj leven groots en meeslepend. 

In ijskoude Russische winters wordt familiekapitaal vergokt, veel te jong en veel te gruwelijk gestorven, harten keer op keer gebroken. Alles tegen de achtergrond van Napoleons veldtocht tegen Rusland. De tegenstelling met Nederland anno nu kan niet groter zijn: wij leven relatief veilig, verlangend en bang. De spruitjesmentaliteit zit ons diep in het bloed. Met Tolstojs magnum opus dompel je je onder in de vraag der vragen: hoe moeten wij leven? 

  • Locatie: Pand P (Leenderweg 65)
  • Excl. consumptie

Credits

van en met Florian Myjer en Kim Karssen / regie Timothy de Gilde

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie