Stormkamer: de Stad

Tg Nomen
wo 16 okt
20:30

Het jaar 2020 wordt een schrikkeljaar. Wat heeft 2020 voor ons in petto? Staan we er maatschappelijk optimistisch in of voor? 

Met deze Stormkamer: de Stad wil Tg Nomen het licht laten schijnen op de stad Eindhoven en de wereld van de psychiatrie. We onderzoeken dit buiten, want we gaan de stad in; de mens, de bewoner, de cliënt, de professional tegemoet. Binnen in het theater zetten we dit onderzoek samen met het publiek voort. We stellen ons de vraag wat wij normaal vinden. Veel verhalen, ook meningen en hopelijk ook nieuwe inzichten door en voor ons als de Stad.

Theatermaker Hanna van Mourik Broekman verdiept zich het komende jaar in de wereld van de mens en de psychiatrie. Ze luistert naar verhalen, zoekt de menselijke verbanden en presenteert thema’s als glorie&gekte, gekte& glorie. Hanna stelt (zich) vragen als: wat vind ik van de duiding: ‘pas op! persoon met verward gedrag.’

  • Locatie: Pand P (Leenderweg 65)
  • Excl. consumptie
  • Andere Stormkamers op 18 maart en 27 mei

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie