Negrociations

Omi Theatre Projects / Black Tulips
do 10 okt
19:30
  • do 10 okt
    19:30 - 19:30
    Pand P Grote Zaal

Een energieke performance met theater, dans en muziek. Drie podiumkunstenaars brengen een krachtige, sociale reportage in monologen en dialogen, bewegingen en eigen liedjes. Met soms lichte, maar soms ook heel donkere humor. 

Negrociations beweegt vrij door de tijd: het ene moment vangt de actualiteit, het andere is doordrongen van het verleden. De voorstelling confronteert je met concepten als mensenrechten, intergenerationele conflicten, menselijke relaties, ongelijkheid en onrecht.

Gewapend met de voornamen van hun superhelden gaan drie vrienden zonder angst op pad: Fela Anikulapo-Kuti (Nigeriaanse muzikant en burgerrechten activist), Koning Agaja (Beninse Koning) en Yaa Asantewaa (de rebelse Ashanti koningin van Kumasi, Ghana). In het stuk staan de eigen levenservaringen van de acteurs centraal.

Deze voorstelling wordt mede gehost door KONT magazine, winnaar Eindhoven Cultuurprijs 2018. Hoofdredacteur Griet Menschaert zal kort vertellen hoe zij regisseur Bodé Owa in Antwerpen leerde kennen en waarom zij deze voorstelling graag in Pand P laat zien. Ga na afloop met de acteurs in gesprek in een losse setting.

  • Deze voorstelling is Engels gesproken
  • Locatie: Pand P (Leenderweg 65)
  • Excl. consumptie

 

Onderdeel van:
International
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie