Het Debuut

Rudolphi Producties
do 26 sep
20:30

In een avontuurlijke avond, waarin je drie verschillende voorstellingen voorgeschoteld krijgt, nemen de makers je mee in hun belevingswereld.

Ontdek aanstormend theatertalent

Niet meer weg te denken uit het theaterlandschap: Het Debuut. Jonge theatermakers die met lef en scherpzinnigheid hun werk tonen. Rudolphi Producties selecteert de meest aansprekende korte afstudeervoorstellingen voor je tijdens het ITs Festival (International Theatre School Festival).

Vanavond krijg je drie verschillende voorstellingen voorgeschoteld. De makers je mee in hun belevingswereld; ze raken je, vertederen je, verontrusten je en roepen je bij de les. Ook dit jaar reist een gastheer mee die de avond voor je inleidt en je na afloop met de makers laat kennis maken.

Het Debuut is voor veel beginnend theatermakers van onschatbare waarde gebleken. Oud Debuut-ers zijn onder anderen: Tim Olivier Somer, Linda Lugtenborg, Erika Cederqvist, Tom van Kalmthout, Yannick van de Velde en URLAND.


Uit de pers

"Het Debuut. Dat is een prijs met inhoud." (de Volkskrant, 2017)
"Alle makers laten zien dat ze lef hebben zonder schroom hun eigen fascinaties en eigenaardigheden tentoon te stellen." (Volkskrant, 2016) 

 

Drie makers

Caro Derkx - Me, Myself and Sir Roger Scruton
Arber Aliaj - De zoektocht naar schoonheid
Kathlyn Wuyts - Vaste Grond
 

  • Locatie: Pand P (Leenderweg 65)
  • Excl. consumptie
  • Na de voorstelling is er een nagesprek in De Zitkuil

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie