za 14 dec ’19 13:30 - 19:30

Busreis naar Lazarus

David Bowies laatste meesterwerk
za 14 dec ’19
13:30 - 19:30
  • za 14 dec ’19
    13:30 - 19:30
    Elders

Een mysterieuze, meeslepende en emotionele rollercoaster, gemaakt door kunstenaar, stijlicoon en wereldberoemde popster David Bowie.

In december 2015 beleefde de ongeneeslijk zieke Bowie de première van zijn laatste meesterstuk Lazarus, ongeveer een maand later overleed hij. In Lazarus neemt Bowies alter ego Thomas Newton (Gijs Naber, Gouden Kalfwinnaar en bekend van o.a. Penoza) ons mee door zijn leven, dromen en obsessies. Een reis die wordt omlijst door hits als Absolute beginners, Changes, Heroes en Lazarus. Een must see theaterbelevenis en dé kans om de scheppende kracht van David Bowie te zien, te horen en te voelen. Alle hits van Bowie worden net als het origineel in het Engels gezongen.

David Bowie creëerde het stuk samen met Ivo van Hove: regisseur en directeur van Internationaal Theater Amsterdam. Van Hove maakt over de hele wereld veelgeprezen voorstellingen met topacteurs als Jude Law en Bryan Cranston.

  • Je stapt in bij het Parktheater en reist in een comfortabele bus naar het het DeLaMar Theater en weer terug. Inclusief broodjes op de terugreis. 

Credits

regie Ivo van Hove

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie