Parktheater Academy

met Rob Adams
wo 13 mrt
17:00
  • wo 13 mrt
    17:00 - 18:15
    Kameleon
    Geweest

De wereld verfrissen met ideeën waar mensen in geloven. Het is de missie van Rob Adams, schrijver, keynote spreker over strategie & innovatie en muziekfreak. Rob Adams houdt zich bezig met hoe en waar vernieuwing ontstaat. Voortdurend is hij op zoek naar nieuwe theorieën en ideeën die in de wereld ontstaan en bijdragen aan verandering van maatschappijen, levens en manieren van werken. 

Rob Adams is een veelgevraagd spreker over vernieuwing en de oprichter van Six Fingers, dat organisaties helpt om vernieuwing te realiseren. Six Fingers’ jarenlange onderzoek naar innovaties wereldwijd zorgt voor een breed inzicht in hoe vernieuwing tot stand komt en succesvol is vorm te geven. Six Fingers is specialist in Design Thinking en werkt voor klanten als ABN AMRO, Ahold, Antea Group, Postnl en PPG/Sigma Coatings.

Rob heeft vier boeken geschreven, waarvan Versus zijn laatste is: hoe geef je vernieuwing vorm? Hoe realiseer je naast je bestaande organisatie die gericht is op executie, vernieuwing?
Versus is gebaseerd op de vele discussies die Rob de afgelopen jaren voerde met zowel startups als multinationals, van Nederland tot Silicon Valley.

Tijdens de Dutch Design Week in 2017 lanceerde Rob zijn nieuwe initiatief Happy Citizen Design samen met de Amerikaanse professor Boyd Cohen. Hun doel: steden ontwerpen vanuit het perspectief geluk in plaats vanuit technologie of efficiëntie wat nu vaak leidend is binnen Smart Cities. Wereldwijd geven zij hier presentaties over.

Als spreker vervreemdt Rob Adams zijn publiek graag van het bekende en illustreert hij zijn verhaal met voorbeelden van over de hele wereld. Voor hem is de wereld een boekenkast vol inspiratie om gebruikt te worden. Zijn key notes worden steevast hoog beoordeeld.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie