Alles Kan

Eric Mijnster
vr 22 mrt ’19 20:00
vr 22 mrt ’19
20:00
  • vr 22 mrt ’19
    20:00
    Kameleon
    Geweest

Eric Mijnster heeft altijd het gevoel gehad dat we tot meer in staat zijn dan we denken. Ook tot meer dan we elkaar vertellen. Dat gevoel bracht hem o.a. bij la Route des Grandes Alpes. In juni 2015 stapte hij op de fiets bij het Meer van Genève om 650 kilometer en 14 Alpenbergen verder - na 36 uur zonder te slapen - af te stappen bij de Middellandse Zee. Vervolgens heeft hij al zijn spullen verkocht om voor onbepaalde tijd in een bus te wonen.

Zijn persoonlijke verhaal gaat over intrinsieke motivatie, het vertrouwen daarop en het handelen ernaar. Over persoonlijk leiderschap en de kracht van authenticiteit. Eric neemt je mee op een reis waarin alles kan.

Over Eric
Eric spreekt voor groepen en in theaters, is schrijver van Het geluksgevoel en te zien in de documentaire Omdat ik het wil. Met Alles kan combineert Eric zijn indrukwekkende verhaal met zijn voelbare oprechtheid en veelzijdige creativiteit.

Publiekreacties
“Zijn documentaire en boek raken je, maar als Eric voor een publiek staat bezorgt hij je echt kippenvel met zijn verhaal.”
“Ik heb tot de laatste seconde geruisloos zitten luisteren. Ik vond het ook waanzinnig knap hoe je in al je kwetsbaarheid een zaal compleet aan je weet te binden, door eigenlijk alleen jouw verhaal te vertellen. Zo iets simpels en toch... het maakt dat al die abstracte goeroe concepten waardeloos worden.”
“Dit verhaal moet doorverteld worden.”

  • Voorstelling in het kader van de Dutch Happiness Week. Kijk voor het volledige programma
  • Indien u deze lezing van Eric Mijnster tijdens de Dutch Happiness Week wilt boeken op uw eigen locatie voor uw studenten en/of medewerkers, neem dan gerust met Eric contact op www.ericmijnster.nl

Benieuwd naar je mening!
Dutch Happiness Week is benieuwd naar je mening over deze activiteit. Zou je daarvoor een aantal vragen willen beantwoorden? Vul hier de speciale enquete in