Workshop Net(Anders)Werken: werkgeluk

door Inge Hulshof
do 24 jan
16:00
 • do 24 jan
  16:00 - 17:00
  Grote foyer
  Geweest

Natuurlijk heb je leuk werk. Maar zou je niet met nóg meer plezier naar je werk willen? Minder stress ervaren en die dingen doen waar jij écht blij van wordt? Dan is deze workshop iets voor jou! Aan de hand van de laatste wetenschappelijke inzichten neemt Inge Hulshof je mee in alle ins en outs rondom werkplezier en bevlogenheid. Inge is verbonden aan de Technische Universiteit Eindhoven en doet onderzoek naar job crafting: hoe maak je je werk zo leuk en uitdagend mogelijk? Tijdens deze workshop ga je zelf actief aan de slag met job crafting en krijg je concrete tips en trics om jouw bevlogenheid te vergroten en met nóg meer plezier naar je werk te gaan.

 • De inhoudelijke workshops vinden plaats op de Grote Foyer tussen 16.00 uur en 17.00 uur, met daarna de mogelijkheid om te netwerken en een borreltje (aangeboden door het Parktheater).
 • Onder de vlag van Net(Anders)Werken worden er in samenwerking met Buzzychain flex werkplekken aangeboden in de foyer van het Parktheater.
 • Net(Anders)Werken organiseert in samenwerking met Buzzychain diverse activiteiten, netwerkbijeenkomsten en workshops.
 • Meer informatie via parktheater.nl/werken
   
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie