Workshop Net(Anders)Werken: klant-in-je-hand

door ir. Nettie Wester
do 22 nov
16:00
 • do 22 nov
  16:00 - 17:00
  Grote foyer
  Geweest

"Als er iets is waar ik moeite mee heb als ondernemer dan is dat acquisitie. Het beeld van agressieve verkopers dringt zich direct bij me op. Net zoals voor veel andere ondernemers is het vak van verkopen niet mijn expertise, maar wel noodzakelijk om genoeg klanten en opdrachten te krijgen. Aan de hand van het boek Opdrachtgever gezocht en het spel Klant-in-je-hand geef ik in de workshop tips over hoe je kan verkopen zonder jezelf te verliezen."

 • De inhoudelijke workshops vinden plaats op de Grote Foyer tussen 16.00 uur en 17.00 uur, met daarna de mogelijkheid om te netwerken en een borreltje (aangeboden door het Parktheater).
 • Onder de vlag van Net(Anders)Werken worden er in samenwerking met Buzzychain flex werkplekken aangeboden in de foyer van het Parktheater.
 • Net(Anders)Werken organiseert in samenwerking met Buzzychain diverse activiteiten, netwerkbijeenkomsten en workshops.
 • Meer informatie via parktheater.nl/werken
   
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie