Effe relativeren

Kaj Gorgels
Bijgeboekt
ma 22 apr ’19 20:00 - 21:55
Eerste one-man theatershow
ma 22 apr ’19
20:00 - 21:55
  • ma 22 apr ’19
    20:00 - 21:55
    Pauze 20:45
    Hertog Jan Zaal

Op social media werd Kaj bekend door Kaj’s typetjes en inmiddels heeft hij een enorm aantal followers op diverse online kanalen. Eind 2018 won Kaj de Telvizier Talent Award en snel daarna werd bekend dat hij de nieuwe presentator van Expeditie Robinson is. 

Effe relativeren is de eerste one-man theatershow van Kaj Gorgels. Een groot succes met meerdaagse uitverkochte shows in het Oude Luxor in thuisstad Rotterdam en in het DeLaMar markerende aftrap van een landelijke tournee.

Kaj Gorgels is eind twintig en vindt dat maar een leeftijd die een hoop keuzes met zich meebrengt. Want ja, wat moet je nou allemaal precies op deze leeftijd joh? De eeuwige ‘vrijgezellen feestbeesten’ aan de ene kant en de serieuze 'jongvolwassenen' die zich zijn gaan settelen aan de andere kant. Wordt het zelf niet eens tijd om te settelen? Kaj ziet aan beide kanten voor-en nadelen, maar weet niet meer zo goed waar hij zich mee moet identificeren. 'Ingewikkelde levensvragen' die hij graag, op zijn eigen cynische en sarcastische manier, wil delen met zijn publiek. Het is tijd om effe te relativeren.
 

Credits

Fotograaf: Jaap Reedijk 

Open Dag Parktheater

Op zondag 4 september gaan onze deuren wagenwijd open en trakteren we jong en oud op gratis sneak previews van seizoen 22/23.

Met onder andere Kruimeltje, Rayen Panday, Assepoester, Opera Zuid, Before After en Merijn Scholten.

 

Meer info