Gelukswandeling in het Stadswandelpark

Marja Voorkamp
za 25 mei
10:30
  • za 25 mei
    10:30 - 12:00
    Smaaktheater Dertien
    Geweest

Geluk is een beetje ‘maakbaar’. Dat ontdek je in de praktische workshop rondom geluk die u in het Stadswandelpark en Parktheater Eindhoven kunt volgen. De workshop is een mooie gelegenheid om elkaar als team op een hele andere, persoonlijke manier te leren kennen en samen te werken aan een gelukkiger leven.

De workshop, die is ontwikkeld door Geluksambassadeur Leo Bormans, auteur van The World Book of Happiness, duurt ongeveer twee en half uur en wordt begeleid door een gelukscoach die is opgeleid door Leo Bormans. De workshop vindt, afhankelijk van het weer, deels plaats in het Stadswandelpark en deels in het Parktheater.

Voor bedrijven/afdelingen/teams/verenigingen is de workshop te boeken via Marjon Reus (info@gelukvooreindhoven.nl of reus@parktheater.nl, tel. 040 2 156 103). De workshop is ook individueel te boeken. Op een aantal momenten in het jaar worden namelijk open workshops gegeven voor individuele inschrijvers. Kijk voor de data en meer informatie op gelukvooreindhoven.nl
 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie