Parktheater Academy

met Frank van Massenhove
do 15 nov
16:30
  • do 15 nov
    16:30 - 17:45
    Kameleon
    Geweest

Frank Van Massenhove is een overheidsmanager met een missie. Onder zijn leiding werd de FOD (Belgische Federale Overheidsdienst) Sociale Zekerheid omgevormd tot een voorbeeldorganisatie, waar ook veel privébedrijven inspiratie in zoeken en vinden. Ambtenaren mogen er hun eigen chefs beoordelen en een overgrote meerderheid van het personeel mag thuis werken. Zo’n vooruitstrevend hr-beleid wordt nog altijd argwanend bekeken. Ten onrechte, beweert (en bewijst!) Van Massenhove. Stop met te zeggen waar en wanneer je werknemers moeten werken. Kijk in de eerste plaats naar hun resultaten. 
Frank Van Massenhove vertelt u waarom een andere kijk op werken nodig is.

Frank Van Massenhove (1954) groeide op in Zerkegem (Jabbeke) en vond in boeken en muziek het middel om de wereld te leren kennen. Hij studeerde rechten aan de Universiteit Gent. In 1999 ging hij aan de slag als kabinetschef van Frank Vandenbroucke, toen minister van Sociale Zaken en Pensioenen. In 2002 kwam hij aan het hoofd van de Federale Overheidsdienst Sociale Zekerheid. Hij hervormde de Dienst tot een eigentijdse organisatie, en werd daarvoor in 2007 uitgeroepen tot Overheidsmanager van het Jaar.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie