Bijgeboekt

Onze Henry

Henry van Loon
wo 1 mei
20:30
  • wo 1 mei
    20:30 - 22:00
    Philipszaal
    Geweest

Als er iemand is die absurde onzin met overtuiging kan brengen, dan is het Henry van Loon wel. De cabaretier, komiek en acteur (onder andere De Luizenmoeder) komt na Sleutelmoment met een nieuwe show naar het Parktheater, Onze Henry.

Henry zal doen waar hij heel goed in is: op virtuoze wijze slapstick, onzin, snoeiharde grappen en liedjes aaneenrijgen. Je kunt maar één ding doen: jezelf overgeven aan de fantasiewereld van Henry. Zodat je na afloop denkt of zegt: “Dat was nou echt iets voor onze Henry!” 

Uit de pers:
"Onze Henry is een voorstelling waarin Henry van Loon grote indruk maakt en zijn stijl verbreedt en verdiept." (Algemeen Dagblad)
"Hij speelt zijn personages niet alleen heel overtuigend, maar weet er ook precies de sprekende details uit te lichten. Hij schakelt snel en houdt de spanning goed vast." (Trouw ★★★★)

 

"Aan maffe verhalen, treffende imitaties en ongemakkelijke tussendoortjes geen gebrek, maar nu ook: ontroering" ★★★★

de Volkskrant
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie