Réversible

Les 7 Doigts de la Main / 7 Fingers
ma 20 mei ’19
20:00 - 21:30
  • ma 20 mei ’19
    20:00 - 21:30
    Hertog Jan Zaal

De voorstellingen van The 7 Fingers vallen in de categorie ‘nouveau cirque’, een adembenemende mix van theater, moderne dans, virtuoze acrobatiek, clownerie, slapstick en poëzie, overgoten met een passende soundtrack.

Met de oogstrelende mix van theater, circus, dans, muziek en acrobatiek toont het Canadese 7 Fingers langzaam hun ware, vaak ontroerende gezicht. Altijd even verrassend als virtuoos.

Wie doet het niet: zichzelf een pietsie geflatteerd portretteren op Facebook, Instagram of een dating site? Met een bruisend leven waarin mislukking, eenzaamheid en verdriet niet bestaan? Maar er komt natuurlijk een moment dat de zorgvuldig geconstrueerde publieke ‘ik’ in aanvaring komt met de diepste gevoelens. In Réversible zijn acht personages tijdens hun dagelijkse bezigheden verwikkeld in een constant gevecht. 

Best of the Fest

Credits

 Fotograaf: Jerome Guibord

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie