Modern Samurai

ISH Dance Collective
ma 11 mrt
20:00
  • ma 11 mrt
    20:00 - 21:23
    Hertog Jan Zaal
    Geweest

Modern Samurai is een voorstelling vol freerunning en breakdance. Marco Gerris, regisseur, choreograaf en artistiek leider van ISH, laat zich dit keer inspireren door de Franse speelfilm Yamakasi uit 2001, waarin een groep jonge sensatiezoekers de benauwde sfeer van de achterstandswijken probeert te ontvluchten door middel van urban sport. De jongens hebben een nog hoger doel: precies genoeg geld stelen van de exorbitant rijken om de hartchirurgie van een arm kind uit de buitenwijk te kunnen betalen. ISH is eigenwijs, kent geen grenzen en gelooft dat de wereld een speeltuin is.

Uit de pers:
"Modern Samurai is een voorstelling waarbij je voor het grootste gedeelte op het puntje van je stoel zit: er is actie en reactie. De meeste gekke stunts en moves worden zonder enige moeite uitgevoerd. De energie is voelbaar in de zaal en jong en oud vermaakt zich prima." (Musical Nieuws)

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie