Sumeru

Guangdong Modern Dance Company
za 8 sep
20:00
  • za 8 sep
    20:00 - 21:10
    Hertog Jan Zaal

Guangdong Modern Dance Company is in 1992 opgericht als eerste moderne dansgezelschap van China. De groep volgt de nieuwste dansontwikkelingen in het westen, maar houdt ook vast aan de Chinese traditie en identiteit. Het hoge niveau van de dans voerde hen naar vele internationale festivals, waar ze werden geroemd om hun voortreffelijke voorstellingen.
Vooral de elegantie en atletische capaciteiten van de dansers maken indruk. Hun soepele en organische manier van bewegen kent een veerkracht, energie en beheersing die je zelden ziet. Daarbij lijken hun lichamen omgeven door mysterie.
Guangdong Modern Dance Copany komt naar het Parktheater met Sumeru, een nieuw programma vol pure beweging en bedwelmend mooie beelden.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie