Noir

Charlie Chan Dagelet, Sanne den Hartogh e.a.
do 22 nov ’18 21:00 - 22:30
In hoeverre kan de mens nog zichzelf zijn?
do 22 nov ’18
21:00 - 22:30
  • do 22 nov ’18
    21:00 - 22:30
    Geweest

Welkom in de toekomst. Welkom in club Noir. Buiten hebben algoritmes, robots en drones de wereld overgenomen, maar in dit analoge toevluchtsoord bent u veilig.

In hoeverre kan de mens nog zichzelf zijn? Ongeprogrammeerd, vrij denkend en handelend in een toekomst waarin de wereld volledig geautomatiseerd is. Nomadisch theatercollectief Nineties Productions ziet een overeenkomst tussen de onrustige tijd waarin we nu leven en de film noir. “Noir is een smakelijke scifi-revue en tegelijk hypersatire op de huidige, verwarrende tijd” (de Volkskrant ★★★★).

Extra informatie
De voorstelling vindt plaats op de achtste etage van het Veemgebouw. Deze is per lift bereikbaar. Met de lift kunnen steeds maar een beperkt aantal mensen mee. Zorg daarom dat je op tijd aanwezig bent. We raden aan om er om 20.30 uur te zijn. Op de locatie is een bar en zijn toiletten aanwezig. De ruimte is niet volledig verwarmd, kleed je daarom warm aan (er zijn dekentjes aanwezig). Let op: je kunt alleen pinnen op locatie.

  • In samenwerking met MU 
  • Locatie: Veemgebouw Strijp S, Etage 8, Torenallee 86-02. Dit is het adres van het Veemgebouw, ingang voor Noir is hier links om de hoek. Bekijk het op de kaart)
  • Er zijn rondom het Veemgebouw diverse parkeermogelijkheden. 
  • In coproductie met Paradiso Melkweg Productiehuis
  • Excl. consumptie

Credits

Verder met Stephanie Louwrier, Yannick Noomen e.a.