Seizoensopening 18/19

Open Dag
zo 2 sep
13:00
 • zo 2 sep
  13:00
  Grote Zaal
  Geweest

Traditiegetrouw start het Parktheater het nieuwe theaterseizoen met de leukste open dag van het jaar! Deze zondag trakteren we u op gratis sneak previews van seizoen 18/19. In de theaterzalen zijn onder andere gratis korte optredens te zien van cabaretshows, jeugdvoorstellingen en musicals die het komend seizoen te zien zijn:

Christel de Laat (cabaret) - Het Zandkasteel (jeugd 2+) - Rob Scheepers (cabaret)- Katinka Polderman (cabaret) - Evita (musical) met Brigitte Heitzer en René van Kooten - Isabelle Beernaert (dans) - Tigre Blanco (muziek) - Alex Ploeg (cabaret) - Theaterplan met Jungle Book revisited (musical) - De familie van Nielie (jeugd 7+) - Wildpark met Anne, 10 jaar wil graag opgehaald worden (jeugd 8+) - Opera Zuid - Het Zuidelijk Toneel

Verder: ga mee achter de schermen tijdens een korte rondleiding, doe mee met de SmurfenSpeurtocht of probeer alvast ons nieuwe moordspel uit. Buiten op het grasveld zijn straatheateracts te zien. Met o.a. Kunstbende en De Liefdesdokter. Ook zijn er informatiestands van Academisch Genootschap, Vier het leven, Eindhoven Doet e.a.

 • Gratis toegankelijk 
 • Deuren open vanaf 12.30 uur
 • Let op: een gedeelte van het parkeerterrein naast het Parktheater is afgesloten vanwege activiteiten
   
 • Bekijk hier het Open Dag-programma

 

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie