Jungle Book revisited

Theaterplan
vr 4 jan
-
vr 11 jan
 • vr 4 jan
  20:30 - 22:35
  Philipszaal
  Pauze 21:20
  Geweest
 • za 5 jan
  20:30 - 22:40
  Philipszaal
  Pauze 21:25
  Geweest
 • zo 6 jan
  14:30 - 16:35
  Philipszaal
  Pauze 15:20
  Geweest
 • di 8 jan
  20:30 - 22:35
  Philipszaal
  Pauze 21:20
  Geweest
 • wo 9 jan
  20:30 - 22:35
  Philipszaal
  Pauze 21:20
  Geweest
 • do 10 jan
  20:30 - 22:35
  Philipszaal
  Pauze 21:20
  Geweest
 • vr 11 jan
  20:30 - 22:35
  Philipszaal
  Pauze 21:20
  Geweest

Theaterplan gaat door en trekt de jungle in – met alle gevaren van dien. Tragischer dan ooit, maar onweerstaanbaar als vanouds brengt Theaterplan de boekklassieker van Rudyard Kipling tot nieuw leven. Jungle Book Revisited.
Mowgli, de mensenwelp, moet in de jungle zien te overleven bij de wolvenhorde. Hoewel zijn dierenfamilie van hem houdt, kent hij er geen rust. Alles aan hem en zijn aanwezigheid wordt door de gemeenschap in twijfel getrokken, totdat ook hijzelf aan het twijfelen slaat. Is zijn plek wel in de jungle? Of toch bij de mensen in het mensendorp?

Theaterplan brengt wervelende musicals waarin jonge talenten de hoofdrol spelen.
Vorig seizoen had Theaterplan veel succes met A Midsummer Nights Dream naar Shakespeare, wat veel positieve reacties op de website opleverde: “Topvoorstelling! Energiek, erg grappig, goed gespeeld en gezongen. Aanrader!”

Uit de pers:
''Heerlijk is de apenkolonie, die losgaat in ongepast gedrag. Pure energie. Het inwijdingsritueel van de koeienhoedster Dille is met de wapperende textielstroken een schoolvoorbeeld van de uitgekiende choreografie. De muziek en songs zijn ijzersterk door het ruige landschap dat zij optrekken. Niek Claassen steelt de show in zijn rol van de geslepen, welbespraakte maar evenzo getergde tijger Shere Kahn, evenals Ruben Boot die de geestige, slissende en kruiperige jakhals Tabaqui sterk neerzet.'' (Eindhovens Dagblad)

 • Regie en bewerking: Ruud van Bree. Muzikale leiding: Michiel Ballhaus. Choreografie: Marscha de Haan. Tekst en bewerking: Luuk Ritmeester. Fotograaf: Jos Kaldenhoven
 • vr 4 try out
 • za 5 première
 • Tip: Theaterdiner (extra) en/of Café-arrangement

 

'Heerlijk is de apenkolonie, die losgaat in ongepast gedrag. Pure energie"
Eindhovens Dagblad

Credits

Regie en bewerking: Ruud van Bree
Muzikale leiding: Michiel Ballhaus
Choreografie: Marscha de Haan
Tekst en bewerking: Luuk Ritmeester
Fotograaf: Jos Kaldenhoven 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie