Shirt uit Fahd

Fahd Larhzaoui | Alles voor de Kunsten & Het Zuidelijk Toneel
do 11 apr
20:30
  • do 11 apr
    20:30 - 22:00
    Pand P
    Geweest

In ‘Shirt uit Fahd!’ zal Fahd met zijn kenmerkende fysieke en gepassioneerde speelstijl opnieuw een opzienbarende solo brengen. 

Theatermaker en acteur Fahd Larhzaoui brak in 2014 door met de succesvolle solo Schijn, over een man die een dubbelleven leidt. In zijn nieuwe toneelvoorstelling bekijkt hij zijn lot even eerlijk, humoristisch en scherp. We treffen hem in Shirt uit Fahd op een kruispunt in zijn bestaan. Het leven lacht hem toe, maar toch knaagt er iets. Een taaie familiekwaal dreigt de kop op te steken, oude angsten keren terug. Hoe ga je om met totale vrijheid? Waar liggen de grenzen als alles grenzeloos is?

Uit de pers:
“Relevant drama van Fahd Larhzaoui over de pijn na de coming-out.” (NRC ★★★)
“Don Duyns schreef een monoloog die voortdurend schakelt in sfeer en locatie. Dat zorgt, mede door de strakke regie van Bram Jansen, voor een spannende dynamiek. Larhzaoui is een innemend performer die zijn publiek volop bij het verhaal betrekt.” (Parool)
“Of je hetero- of homoseksueel bent, de zoektocht naar liefde is menselijk, al te menselijk.” (Trouw)
“Shirt uit Fahd! geeft een veel complexer beeld van identiteit en zelfacceptatie dan de meeste coming-out narratieven doorgaans geven.” (Theaterkrant)

Excl. consumptie

 

“Treffend toont hij de opwinding, de adrenaline, het testosteron – in een uitdagende, opzwepende rol is de energieke Larhzaoui op zijn best.” ★★★
de Volkskrant

Credits

Tekst: Don Duyns
Regie: Bram Jansen.
Dansers: Danny Boom & Kevin Joosten.
Choreografie: Virgilmoreno Oehlers
Fotograaf: Bas de Brouwer

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie