Happily Ever After

Alink&Plukaard
do 21 feb
20:30
  • do 21 feb
    20:30 - 21:45
    Pand P
    Geweest

In Happily Ever After fileert Alink&Plukaard op eigenzinnige en humoristische manier het grootste thema aller tijden: de liefde. En dan niet zomaar de liefde. Nee, de allesverslindende, gepassioneerde en ware Romantische Liefde. Het duo creëert een humoristische, herkenbare en scherpe kijk op onze hedendaagse hysterische zoektocht naar liefde. Ze laten zich inspireren door beroemde schrijvers, zo bewerkten ze in eerdere voorstellingen al teksten van Tsjechov en Albee. Sander Plukaard was o.a. te zien in Het lijden van de jonge Werther van Toneelschuur Producties, Yara Alink speelde o.a. in Donna Donna van Orkater en werd voor haar rol genomineerd voor een Colombina.

Uit de pers: 
Het is de mooiste zin uit elk sprookje: ‘Ze leefden nog lang en gelukkig’. Ofwel: ‘Happily ever after’. Het theaterduo Alink&Plukaard maakt met deze magische woorden een ontroerende, humoristische en af en toe flink dramatische voorstelling. (Theaterkrant)

  • Idee, tekst & spel: Yara Alink & Sander Plukaard. Regie: Lidwien Roothaan. Tekstbijdragen: Rob de Graaf
  • Excl. pauzeconsumptie

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie