Busreis naar The Addams Family

Pia Douwes, Johnny Kraaijkamp jr., Tony Neef e.a.
zo 13 jan
12:30
  • zo 13 jan
    12:30
    Elders
    Geweest

Dit seizoen reist u met de bus naar The Addams Family in Den Haag. Met een absolute sterrencast, live orkest, prachtige decors en spectaculaire effecten mag u deze macaber humoristische musical niet missen. In deze griezelig hilarische show zullen onder meer Pia Douwes, Johnny Kraaijkamp, Tony Neef en Marjolein Teepen en Irene Kuiper te zien zijn van hun meest duistere kant, en die is zowel bloedstollend, gepassioneerd als vol zwarte humor. U stapt in bij het Parktheater en reist in een comfortabele bus naar het theater op locatie en weer terug.

Uit de pers:
"Een aangename afwisseling van komisch toneelspel, swingende ensemblenummers (choreografie Stanley Burleson), fraaie effecten (geen hightech maar ouderwets theatervertier) en een paar schitterende nummers met La Douwes in een glansrol - als vamp en femme fatale, met een 'decolleté van hier tot Torremolinos'" (De Telegraaf)

"Met perfect komediespel en verbluffende theatrale effecten stijgt The Addams Family naar grote hoogten" (de Volkskrant) ★★★★

  • Inclusief lunchpakket  
  • Ontvangst vanaf 12.00 uur in Smaaktheater 13 met koffie/thee; de bus vertrekt om 12.30 uur; U bent rond 20.00 uur weer in Eindhoven

 

"Met perfect komediespel en verbluffende theatrale effecten stijgt The Addams Family naar grote hoogten" ★★★★
Volkskrant

Credits

Pia Douwes
Johnny Kraaijkamp
Tony Neef
Marjolein Teepen
Irene Kuiper 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie