Kill All Kids

iona&rineke en Orkater
do 20 dec
20:30
  • do 20 dec
    20:30 - 21:45
    Pand P
    Geweest

In Kill All Kids nemen iona &rineke het publiek mee de toekomst in en onderzoeken de rol die onze soort, de mens, daarin speelt. Geïnspireerd op gesprekken met preppers, fanatiekelingen die noodvoorraden inslaan en koste wat kost willen overleven, kiezen iona&rineke ervoor om juist een ode te brengen aan het niet-bestaan.

Kill All Kids is sciencefiction in zijn puurste vorm: fictie gebaseerd op onderzoek en wetenschap. iona&rineke nemen je mee in hun gedachte-experiment. Wat als een klein groepje mensen de toekomst kan bepalen? En als zij de mensheid als virus voor de aarde zien? Wat als je weet dat je de laatste bent?

Met hun fantasierijke teksten schetsen iona&rineke samen met regisseur Alexandra Broeder een verontrustend en griezelig toekomstscenario. Componist Frank Wienk (Binkbeats) creëert beklemmende soundscapes en slagwerk-composities, omringd door een grote hoeveelheid instrumenten, apparatuur, speelgoed en gebruiksvoorwerpen.
Feit en fictie troeven elkaar af in deze verontrustende voorstelling, waarbij de schrijvers zelf op de vloer staan.

Uit de media:
Scherp, geestig, ontregelend en sterk opgebouwd.” (Theaterkrant)
Tekst, spel, regie, muziek, decor en kostuums in Kill All Kids zijn van een onwaarschijnlijk hoog niveau. En uiterst harmonieus op elkaar afgestemd.” (RiRo)
“Het klinkt allemaal verdomd aannemelijk” (het Parool)
"Fascinerend van begin tot eind, daarmee blijf je wél bij de les." (de Volkskrant)
"De eigenzinnigheid van de spelers is ontwapenend. De manier waarop zij hun publiek benaderen is intelligent en hun teksten zijn origineel" (Scènes)

  • Excl. consumptie

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie