Kuikens van beton

Zoutmus
do 29 nov
20:30
  • do 29 nov
    20:30 - 21:55
    Pand P
    Geweest

Na drie jaar succes op het theaterfestival De Parade komt Zoutmus met Kuikens van beton, een komisch muziekspektakel waarin de absurdistische scènes elkaar in moordend tempo opvolgen. Van een retestrakke funk/rockband transformeren de vijf jongemannen moeiteloos naar een droogkomische deurscène, gevolgd door een maffiaslak, een ridder zonder bereik, iemand die een AA-batterij nodig heeft op een begrafenis en een mannetje van metaal. Zoutmus neemt u mee in hun onvoorspelbare trip. Het enthousiasme, de branie en de energie spat van het podium.

Uit de pers:
''Met zijn ontsporende sketches en opwindende muziek is Zoutmus grappig, origineel en totaal verwarrend.'' (de Volkskrant ★★★★)
''Zeer muzikaal en perfect op elkaar ingespeeld.'' (I Love Theater)
''Er is geen ruimte voor verveling en niets valt te voorspellen.'' (Theaterkrant)
''Uitstekende acteurs die elkaar blindelings vinden in deze chaotisch ogende, maar strak geregisseerde onzin'' (Het Parool)

Let op: tijdens de voorstelling wordt stroboscopisch licht gebruikt.

  • Met Colin Linnekamp, Houk van Warmerdam e.a.
  • Excl. consumptie

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie