Club Salvador 2019

Xarah von den Vielenregen & El Tigre Blanco
do 6 jun
-
vr 7 jun
 • do 6 jun
  20:30
  Philipszaal
  Geweest
 • vr 7 jun
  20:30 - 23:30
  Philipszaal
  Geweest

Na een zeer succesvolle eerste clubavond vorig seizoen, is Club Salvador terug. De Philipszaal wordt weer omgetoverd tot een intieme rokerige nachtclub.

Club Salvador is even kleurrijk en surrealistisch als de penseelstreken van grootmeester Salavador Dalí zelf. Het is zijn feestje. Geïnspireerd op de decadente sideshows van de vorige eeuw, trakteren internationaal burlesque starlet Xarah von den Vielenregen en El Tigre Blanco je op een nachtclub revue met flamenco, burlesque, dragqueens, acrobatiek, dangershows én live muziek. Verwacht geen normale theaterervaring, maar waan je in een echte nachtclub waar je onder het genot van een drankje geniet van spectaculaire en mooie shows. Treed binnen in de wereld van Club Salvador.

 • Leeftijd 16+
 • VIP-plaatsen: gereserveerde tafel vooraan + glas champagne

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie