Stil in mij

Ferry Doedens, Jeroen C. Molenaar, Zoï Duister, Dieuwke Tönissen
wo 22 mei
20:30
  • wo 22 mei
    20:30 - 21:55
    Philipszaal

Stil in mij is een nieuwe Nederlandse musical over vriendschap, verwachtingen en het zoeken naar je identiteit vol bekende Nederlandse popmuziek.

Vier twintigers, op de middelbare school dikke vrienden maar daarna elkaar uit het oog verloren, komen na al die tijd bij elkaar. Hun leven is nog maar net begonnen. Ervaring hebben ze nauwelijks, want wat weten ze nu van liefde of doodgaan, van toekomst of verleden, van ambitie en van teleurstelling?

Uit de pers:
"De muziek wordt op briljante wijze live gespeeld door Marnix Wetze" (...) "De stemmen van Doedens, Tönissen, Duister en Molenaar klinken meer dan perfect bij elkaar. Ze beschikken ieder op zich over een pracht van een stem, maar gezamenlijk bezorgen ze geregeld een laagje kippenvel." (Theaterparadijs ★★★★)
 

  • Na afloop een meet&greet met de cast

(...) "Mooie, nieuwe Nederlandse musical met een hedendaags verhaal." ★★★★

Theaterparadijs

Credits

Regie: William Spaaij
Fotograaf: Andy Doornhein

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie