zo 19 mei ’19 14:30 - 15:30

Vadertje & moedertje

BonteHond
zo 19 mei ’19
14:30 - 15:30
  • zo 19 mei ’19
    14:30 - 15:30
    Philipszaal

De jeugdvoorstelling Vadertje & moedertje van BonteHond gaat over sprookjes en hoe deze middeleeuwse verzinsels nog steeds onze moraal en rolverdeling bepalen.

Sla een willekeurige speelgoedfolder open en je ziet een wereld in roze en blauw, poppen en auto’s, meisjes en jongens. De een schijnt te dromen van stofzuigers en baby’s, de ander van vliegtuigen en boormachines. Het meisje is mooi en gehoorzaam, de jongen stoer en actief. En zo wordt ons dat verteld, al jaren en jaren. Maar waarom toch? 


Foyeractiviteit: speel vadertje en moedertje met BonteHond

BonteHond nodigt je voorafgaand aan de voorstelling uit: kom vadertje en moedertje spelen. We storten een berg speelgoed in de foyer van het theater en nodigen iedereen uit om vrij te komen spelen. Onder begeleiding van een theaterdocent.


Theaterworkshop Vadertje & Moedertje

De kinderen die met hun vadertje, twee moedertjes, opa’s en oma of buren komen, kunnen na afloop van de voorstelling in het theater mee doen aan een workshop. Daar rekenen we af met vastgeroeste rolpatronen en draaien we alle rollen op een speelse manier om.


Uit de pers:

“Alles klopt in deze voorstelling. Het decor, de spelers, het verhaal, de humor.’’ (...)
“BonteHond zet in deze zeer geestige voorstelling vraagtekens bij burgerlijke
vanzelfsprekendheden.”
(Theaterkrant)

  • Excl. consumptie

“Herkenbaarheid is de grote kracht van Vadertje & Moedertje.”

Theaterkrant

Credits

 Fotografen: Kamerich&Budwilowitz/EYES2.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie