JA

Nasrdin Dchar
za 18 mei
20:30
  • za 18 mei
    20:30 - 21:50
    Philipszaal
    Geweest

Tussen de avond dat Nasrdin zijn vrouw ontmoet in de Marina Bar en de dag dat ze trouwen, zit vijftien jaar. Waarom heeft het zo lang geduurd als hij bij de eerste kennismaking al weet dat zij de ware is?

Acteur Nasrdin Dchar neemt u in JA mee op een reis langs continenten en culturen. Het is vooral zijn eigen zoektocht naar volwassenheid, met als universele kern de liefde. Want die kan alles overwinnen. Toch?


Nasrdin Dchar is bekend van zijn succesvolle solovoorstellingen Oumi (over zijn moeder) en DAD (over zijn vader en het vaderschap, juryselectie Theaterfestival 2017). In dezelfde persoonlijke stijl laat Dchar in JA zien hoe hobbelig het pad van de liefde kan zijn, wat trouwen teweeg brengt in een mensenleven en hoe je uiteindelijk met een licht hart ‘JA!’ kunt zeggen.

Uit de pers:
“Het positivisme van Nasrdin Dchar in ‘JA’ is aanstekelijk” (★★★★ NRC)
Een artikel uit de Telegraaf
 

 

 

“Nasrdin Dchar maakt met 'JA’ een lichtvoetige én diepzinnige voorstelling” ★★★★★
Trouw

Credits

Tekst: Nasrdin Dchar en Floris van Delft
Regie: Floris van Delft

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie