Groot Succes 2

Ronald Snijders
wo 8 mei
20:30
  • wo 8 mei
    20:30 - 22:00
    Philipszaal
    Geweest

De titel van Ronalds nieuwe show is Groot Succes 2. Maar... er was nooit een Groot Succes 1. Het geeft iets aan over de (on)logica van woordkunstenaar Ronald Snijders, die je vanavond deelgenoot maakt van zijn absurdistisch universum.  

Groot Succes 2

Snijders maakte eerder One Man Show en Welke Show (nominatie Poelifinario). Hij schreef onder andere de bestsellers De Schrikkelkalender 2016, De Alfabetweter en 1000 nieuwe woorden die het niet gaan redden. Een avondje lachen om onnavolgbare gekkigheid, woordgrappen, slapstick en maffe liedjes.

Uit de pers:
''Grote Ronald is Briljant' 'Hij treitert het publiek op buitengewoon geestige wijze'. (...) 'Het weggeven van enkele grapjes in een recensie maakt in het geval van Snijders niet veel uit, want in vrijwel elke zin die uit zijn mond komt zit er wel een.'' (Theaterkrant)
''Ronald Snijders krankzinnig grappig’ ‘En aan de spierpijn in mijn buik en kaken weet ik één ding zeker, ik heb mij kapot gelachen.'' (Theaterparadijs) 

"Snijders lijkt voornamelijk aangename verwarring te willen stichten"
NRC Handelsblad
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie