Nederlands Hoop

Patrick Laureij
za 20 apr
20:30
  • za 20 apr
    20:30 - 22:00
    Philipszaal
    Geweest

“Hee man, Patrick a.k.a. de Knotmaestro hier. Mijn tweede show is getiteld Nederlands Hoop. Het zou tof zijn als je langskomt.”  

Vorig seizoen was deze stand-upper te zien in de serie Ontroerend Goed met zijn debuutvoorstelling Dekking Hoog. Geboren in Rotterdam-Zuid, en dat hoor je. In 2013 won hij de Jury- en Publieksprijs van Cameretten, stond onder meer in het voorprogramma van Theo Maassen en speelde in een uitverkocht Paradiso. Hij wordt geroemd om zijn bijtend, grappige, Sinatra-esk getimede comedy, die vaak over zijn eigen leven gaat. “Geraffineerde comedy en ontroering ineen” (de Volkskrant).

 

"Zijn observaties in de yogaklas zijn meesterlijk, zijn anekdote over het samenklitten met twee meisjes, whisky and coke en het gedroomde triootje hilarisch"

Algemeen Dagblad
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie