Je kunt op me rekenen

Lieneke le Roux, Margo Dames en Wivineke van Groningen
wo 3 apr
20:30
  • wo 3 apr
    20:30 - 21:55
    Philipszaal
    Geweest

Een toneelvoorstelling over twee zussen – of zijn het er toch drie? Hun vader is pas gestorven, een levensgenieter, maar ze kennen hem nauwelijks. Wat voor leven had hij? Voor het eerst sinds lange tijd komen ze thuis in hun verleden. Wie en wat zijn ze geworden? Ze beseffen dat ze elkaar niet zo goed kennen als ze dachten. En dan is er nog een geheim. Wat doen ze daarmee, waar beginnen ze aan in de prille herfst van hun leven?

Uit de pers:
"De kracht van Je kunt op me rekenen is de geestige tekst van Nijland, die de zussen elkaars zinnen laat afmaken en hun vrolijke lompigheden in de mond legt...een vrolijke avond toneel." (Theaterkrant)
Voorafgaand aan de tournee sprak toneelschrijver Maria Goos met actrice Wivineke van Groningen en schrijver Theo Nijland. Lees hier het complete interview.

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie