Mannetjes met plannetjes

Onder het Buro & Ana Lozica
zo 24 mrt
15:00
  • zo 24 mrt
    15:00 - 15:40
    Philipszaal

Een stoere, energieke en beeldende voorstelling over drie mannetjes, een kooi en een vogel. En heel veel plannetjes. De mannetjes zijn op weg. Ze zijn onderweg naar hun favoriete plek in het bos. In hun armen hebben ze takken, planken, touw, dekens… Ze gaan namelijk een hut bouwen! Tenminste, dat denken ze. Maar op hun favoriete plek in het bos vinden ze iets wel heel erg vreemds. Een kooi! Een kooi met een vogeltje erin! Naast de kooi ligt een briefje.

De plannetjes van de mannetjes veranderen. Nu hebben ze geen hut maar een kooi met een vogel. Te gek! Wat zullen ze daar eens mee gaan doen? Niet uit de kooi laten zegt het briefje van oma, maar vogeltjes horen toch te vliegen? Hij komt heus wel weer terug! Of niet?

Mannetjes met Plannetjes is een totaalbeleving voor de hele familie. De voorstelling wordt aangevuld met speeltuin in de foyer en een prentenboek. Een peutervoorstelling die voor de hele familie een waanzinnig leuke middag uit is. 

  • Leeftijd 2+
  • Excl. consumptie
  • Doe mee met de Bikkellandia speurtocht om 13.00 uur, die in het kader van de Dutch Happiness Week is
  • Tip: Lunch
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie