Laten we eerlijk zijn

Beau Schneider, Owen Schumacher e.a.
do 14 mrt
20:30
  • do 14 mrt
    20:30 - 22:00
    Philipszaal
    Geweest

Otto (Owen Schumacher) is eigenaar van een prachtig pand in de stad. Een echte ‘eyecatcher'. Maar niet alleen. Zijn ex-vrouw An (Hanneke Drenth) is nog altijd mede-eigenaar en woont een etage boven hem. Ruimdenkend als ze zijn moet dat toch kunnen. Maar al snel blijkt dat niet alleen het pand maar ook hun eigen relatie met behoorlijk wat achterstallig onderhoud kampt. Dat levert nogal ongemakkelijke situaties op nu ook de bovenste etage wordt verhuurd aan Pitt (Beau Schneider). Er zit niks anders op, ze besluiten eerlijk te zijn. Maar of dat nou zo’n goed idee is… Laten we eerlijk zijn is een verfrissende samenwerking tussen cabaretiers en acteurs en tussen cabaret en toneel. Maar uiteindelijk gaat met maar om één ding: een goed verhaal. Laten we eerlijk zijn.

 

Uit de pers:

"Laten we eerlijk zijn’, vol met ‘passion’ gebracht…" (Musicalsites.nl)
"Laten we eerlijk zijn’ is een verfrissende samenwerking tussen cabaretiers en acteurs en tussen cabaret en toneel." (Ilovetheater.nl)
 

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie