De Familie van Nielie breekt de tent af

Theatergroep Kwatta
zo 10 feb
14:30
 • zo 10 feb
  14:30 - 16:00
  Philipszaal
  Geweest

De familie van Nielie, een splinternieuw gezin, woont sinds kort met elkaar onder een dak. Samen met een hond, een varkentje, oma en een filosoof in de kast. Het is winter, iedereen heeft het koud, Jonathan is jarig en dan... gebeurt er iets waardoor de zon gaat schijnen en de Familie van Nielie zich plotseling in het hartje van de zomer bevindt. De Familie van Nielie is een vierluik over een kersvers samengesteld gezin. Avontuurlijk muziektheater voor de hele familie, bomvol liedjes, live muziek en poppen.Uit de pers: 

 

''(...) deze familie heeft alles in zich om jaren te blijven boeien.'' (Theaterkrant)
''De cast speelt overtuigend. Van de vertrouwde gezichten is het nu vooral oma Wil (Lieneke LeRoux), die lekker los kan gaan. Pleun de Roode is overtuigend als de puber met levensvragen en Enzo Coenen straalt als jonge avontuurlijke knul.'' (Musicalworld ★★★★) 
"De Familie van Nielie keert terug in de theaters, en beleeft een spannend spionage-avontuur. Tegelijkertijd komen er belangrijke levensvragen langs. Zo brengt de voorstelling voor elk wat wils." (Musicalworld ★★★★)
"Deze familie heeft alles in zich om jaren te blijven boeien." (Theaterkrant)
"De cast ontvangt een staande ovatie van het publiek. De meisjes en ik zijn het er over eens. De Familie van Nielie is opnieuw een boeiende voorstelling. Misschien wel leuker dan de vorige!" (KidsErOpUit)
"Een bomvolle voorstelling dus die ook nog eens barst van de muziek. Je komt soms echt ogen te kort." (Kidsweek ★★★★ + ★½)  
 

 • Leeftijd 6+
 • Coproductie met Oorkaan
 • Kom op tijd, in de foyer kun je leuke spellen spelen! 
 • Excl. pauzeconsumptie
 • Tip: Lunch

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie