Kom nou maar gewoon

Thijs van de Meeberg
vr 1 feb
20:30
  • vr 1 feb
    20:30 - 22:00
    Philipszaal
    Geweest

De Volkskrant noemde Thijs van de Meeberg “een fijne Freek de Jonge-light”, De VARA gids sprak over ‘lef’ en Het Parool vroeg zich af of er “een verborgen steekje los aan hem is”. In zijn tweede programma gaat deze winnaar van het Leids Cabaret Festival 2015 proberen de ander te begrijpen. Thijs deed deze poging al eerder, maar zijn hoofd werkt niet mee. Want wat denkt hij nu eigenlijk zelf? Is zijn geweten wel zo betrouwbaar? Waar dit eindigt? In een stroom bizarre verhalen over rake ontmoetingen en ontwrichtende gebeurtenissen.

Uit de pers:
"In de opening van zijn tweede cabaretprogramma ‘Kom nou maar gewoon’ etaleert Van de Meeberg (…) dat hij goed weet hoe hij een vertelling moet opzetten" (Volkskrant)
"Thijs van de Meeberg is een goede speler en weet in een paar minuten het personage neer te zetten van onzekere wereldverbeteraar" (NRC Handelsblad)

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie