Eerlijk gezegd

Yora Rienstra
wo 30 jan
20:30
  • wo 30 jan
    20:30 - 22:00
    Philipszaal
    Geweest

Cabaretiere Yora Rienstra is 37. De meeste mensen nemen op die leeftijd een Burn-out. Ze denkt “dat ga ik anders doen” en dus neemt ze een sabbatical. Met als doel: elke dag iets doen waar ze bang voor is. Als je je regelmatig laat beïnvloeden door de hedendaagse angstcultuur en vooral de beren op de weg ziet, kan je met die ene opdracht een heel jaar vullen. Met haar ijzersterke mimiek, hilarische verhalen, geestige types en droogkomische en ontroerende liedjes, gaat Yora vol energie op zoek naar de dappere kant van zichzelf.

Uit de pers:
Zij is veelzijdig, zingt goed, speelt prima piano, maakt mooie, soms hilarische liedjes, en heeft een lijf en gezicht waar lekker veel rek in zit.” (Theaterkrant) 
Ze kent de kracht van haar veelgeprezen gezichtsuitdrukkingen, is een vermakelijk verteller en vult haar verhalen aan met een paar mooie liedjes” (de Volkskrant)

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie