Gekkigheid

Introdans
za 19 jan
19:00
 • za 19 jan
  19:00 - 20:45
  Philipszaal
  Pauze 19:45
  Geweest

Het Israëlische choreografenduo Inbal Pinto en Avshalom Pollak maakt de meest wonderlijke voorstellingen, met een volstrekt eigen ‘geluid’. Alsof ze een magische doos openen, toveren ze dwaze karakters en vreemde types tevoorschijn in producties vol subtiele humor, slapstick, dans, mime, theater, cabaret, acrobatiek, wonderlijke kostuums, filmpjes en geluidsfragmenten.
In de familievoorstelling Gekkigheid ziet u van hen drie werken, waaronder Rushes, dat al jaren op de verlanglijst van Introdans stond. Als toeschouwer word je voortdurend op het verkeerde been gezet: is het komedie, tragedie, fantasie of mysterie waar je naar kijkt? Ook staat de dans Wrapped op het programma. Romantische jurken, een vogel en nog veel meer maken deze choreografie tot een feest voor het oog.

Uit de pers:
''Complexe dans is bij Introdans voor iedereen'' (Theaterkrant)
''GEKKIGHEID door Introdans slaagt erin om je verbouwereerd achter te laten'' (Muziek en Theaterparadijs)

 • Leeftijd 6+
 • Excl. consumptie

 

''Complexe dans is bij Introdans voor iedereen''
Theaterkrant
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie