Troost & Zonen

Theatergroep Suburbia
di 18 dec
20:30
  • di 18 dec
    20:30 - 22:20
    Philipszaal
    Geweest

Schrijver Peer Wittenbols en regisseur Rob Ligthert bouwen verder aan hun prachtige oeuvre met Troost & Zonen, een zwarte komedie over een grootvader van vijfenzeventig, zijn zoon van in de vijftig en twee kleinzoons van begin dertig. Opa vult zijn pensioengat als schnabbelsinterklaas, zijn zoon draagt stiekem jurken, de kleinzoons zitten knel in carrières en liefdes en hebben elkaar jaren niet willen zien. Een gewelddadige speling van het lot brengt ze alsnog samen. Voor even lijkt de familie weer een warm en veilig nest.

Uit de pers:
"Werkelijk een genot om naar te kijken." (De Telegraaf ★★★★)
"Heerlijk avondje familiedrama. Met stuk voor stuk prachtige, intrigerende personages.” (Theaterkrant)
"Heftige onderwerpen, en toch voelt de voorstelling allesbehalve zwaar. (...) "Korte mooie zinnetjes, snelle schakelingen, pittige dialogen en droogkomische oneliners die gootsteenrealisme vermijden." (de Volkskrant ★★★)

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie