vr 14 dec ’18 20:30 - za 15 dec ’18 21:30

BODY1

Johnny Lloyd
vr 14 dec ’18
-
za 15 dec ’18
20:30 - 21:30
  • za 15 dec ’18
    20:30 - 21:30
    Pand P

BODY1 door Johnny Lloyd is een solo die focust op het fysieke van het lichaam. Het schuift tussen de kritieke onzekerheden en grote illusies van een ex-hip-hopper die de overstap maakte naar theatermaker. Het lichaam bepaalt de context voor een kunstenaar die geconfronteerd wordt met de druk om betekenis te creëren tijdens een intuïtieve, diep lichamelijke uiting. Terwijl hij probeert niet de essentie te verliezen die het ‘in woorden vatten’ in gevaar brengt, begint Lloyd rustig langzaam maar zeker beperkingen en uniekheid te accepteren. Door zelf-resonantie en door te weigeren zijn lichaam slaaf te laten worden van het concept, lukt het Lloyd om zijn doelen te verwezenlijken zonder de vrijheid van zijn fysieke expressie op te geven.

  • Onderdeel van de Urban Dansdagen en de vervangende voorstelling voor Bullshit no Bullshit
  • Koop een combiticket voor € 25 en krijg toegang tot de voorstelling BODY1 op zaterdag in Pand P en alle programma-onderdelen van de Urban Dansdagen op zaterdag 
  • première
  • Excl. consumptie
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie