vr 14 dec ’18 19:00 - 20:30

De Vrekkin

NTjong
vr 14 dec ’18
19:00 - 20:30
  • vr 14 dec ’18
    19:00 - 20:30
    Philipszaal

Onder strakke regie van moeder en haar personal assistent leidt een moderne familie met zoon, dochter en life coach een uitzinnig leven. Moeders mode-imperium lijkt een onuitputtelijke bron van geld voor haar kinderen die zich tot brutale en inhalige mormels hebben ontwikkeld. Als ze zich realiseert dat iedereen van haar profiteert gooit ze de kluis dicht. Een hilarische familiekomedie naar Molière, over een schaamteloze familie met te veel geld en te weinig realiteitsbesef.

Uit de pers:
"De heerlijke taal van Willems, de zonder uitzondering geweldige cast en de decadent-megalomane scenografie van Thomas Rupert, Roos Veenkamp en Carly Everaert maken van ‘De vrekkin’ een voorstelling om van te smullen." (NRC Handelsblad★★★)
''Deze familievoorstelling is een vrolijk glitterfeest, met dank aan Molière en een knipoog naar Ab Fab.'' (De Volkskrant ★★★★)
''De familievoorstelling is een explosie van theatrale vondsten, gevatte teksten en filmische beelden.'' (Trouw ★★★★)

  • Leeftijd 8+
  • Tekst: Jibbe Willmes. Regie: Noël Fischer. Met: Betty Schuurman, Yara Alink e.a.
  • Excl. consumptie
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie