Voorlopig voor Altijd

Vrijdag & Sandifort
za 1 dec
20:30
  • za 1 dec
    20:30 - 22:00
    Philipszaal
    Geweest

Remko Vrijdag en Martine Sandifort spelen alweer hun vierde voorstelling op rij. De vorige show Vrijdag vs Sandifort werd uitgeroepen tot een van de meest indrukwekkende cabaretvoorstellingen van het seizoen: “Er zijn maar weinig Nederlandse cabaretiers die met zoveel acteer- en zangtalent, energie en overtuigingskracht op het toneel staan als Remko Vrijdag en Martine Sandifort”, concludeerde de Poelifinario jury. Sandifort is onder meer bekend van Koefnoen en Het Klokhuis. Vrijdag speelde met De Vliegende Panters. Nu komen ze met Voorlopig voor Altijd, waarin persiflages, typetjes en liedjes centraal staan.

Uit de pers:
"Het maakt ‘Voorlopig voor altijd’ tot een sterk programma, een hoogst amusante mix van flagrante overdrijving en onderkoeld understatement." (Algemeen Dagblad ★★★★)
"Vrijdag & Sandifort stappen voortdurend in en uit hun rol in een indrukwekkende voorstelling die geen moment verveelt." (de Volkskrant ★★★★)
"Het is hoogstaand amusement, sterk gespeeld, met perfecte timing, ongegeneerd grotesk én subtiel schrijnend." (Trouw ★★★★)
"‘Voorlopig voor altijd’ is prachtig tragikomisch theater over het falen van de menselijke communicatie." (NRC ★★★★)

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie