Motors

155
do 29 nov
20:30
  • do 29 nov
    20:30 - 21:40
    Philipszaal

Wordt het een theatervoorstelling, een dansshow of iets met motoren op het podium? Of gaat het om een groep vrienden die alles altijd samen doen en stiekem ook nog een eigen identiteit hebben? Nadat 155 (eenvijfvijf) met LIJF de festivals en poppodia overrompelde met een wervelende show, keren de mannen terug in het theater met Motors. Vanuit breakdancegroep iLL Skill Squad zijn ze getransformeerd naar danscollectief 155 en maken theatervoorstellingen door dans, video en komedie op unieke wijze te verbinden. In Motors combineren de mannen twee grote liefdes, motoren en dans.

Uit de pers:
''Telefoon uit, pak aan, deur uit’, zo eindigt het gezamenlijk gezongen lijflied en daarmee deze eigenwijze voorstelling.'' (de Volkskrant)
''Dit is meer dan slechts een dansshow. Noem het absurde theaterkunst maar wel één met fantastische dansers in het midden die stuk voor stuk de show stelen. Absoluut de moeite waard!'' (Theaterparadijs ★★★★)
''(...) met Motors raakt danscollectief 155 wél iedereen in de grote zaal van Stadsschouwburg Utrecht, jong én ouder, en creëert vanaf de eerste minuut met dans, motoren en zelfrelativering een feestelijk pleidooi voor alle drie.'' (Theaterkrant)

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie