Rotatie

Jan Beuving
wo 21 nov
20:30
  • wo 21 nov
    20:30 - 22:00
    Philipszaal
    Geweest

Cabaretier Jan Beuving geeft met Rotatie een wiskundige draai aan de dingen. Hij telt zijn passen en past op zijn tellen. Hij staat vierkant achter zijn woorden, lijnrecht tegenover wat krom is en denkt over veel vlakken diep na. De taal maakt pirouettes in zijn liedjes. De logica tolt in zijn zinnen. Wordt u al duizelig?
Zijn vorige programma Raaklijn werd bejubeld: “Buitengewoon geestig” (de Volkskrant ★★★★). “Fier in de traditie van Drs. P en Kees Torn”, aldus NRC (★★★★). Hij kreeg er de Neerlands Hoop voor, de prijs voor de cabaretier met het grootste toekomstperspectief.

Uit de pers:
''Jan Beuving is een klassieke cabaretier, die een wiskundige perfectie bereikt in zijn metrisch strakke en goed rijmende liedjes.'' (NRC ★★★★★)
''Het wordt tijd dat Beuving ontdekt wordt door een breder publiek'' (De Telegraaf ★★★★)
 

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie