Bij Robèrt…van Beckhoven

Robèrt van Beckhoven
wo 17 okt
20:00
  • wo 17 okt
    20:00 - 21:40
    Hertog Jan Zaal

Een culinair theatercollege van Nederlands meest bekeken Meester Patissier en Meester Boulanger, Robèrt van Beckhoven (ondermeer Heel Holland Bakt). Naast een bijzonder vriendelijke persoonlijkheid is hij ook een vakman die met zijn verhalen en anekdotes over eten en cultuur de aandacht vast weet te houden. In tegenstelling tot tv, magazines en YouTube biedt theater de mogelijkheid tot een extra dimensie: die van het ruiken en proeven. Robèrt serveert u een theatrale foodexperience (inclusief € 15,- aan lekkernijen). Wij vragen u van tevoren geen hele stevige maaltijd te nuttigen!

  • Helaas kunnen we geen rekening houden met allergieën tijdens deze voorstelling. Mocht u vragen hebben kunt dan u contact opnemen met I&L Entertainment.
  • 's Avonds is Shownieuws van SBS aanwezig. Bovendien worden er tijdens de voorstelling opnames gemaakt voor de trailer van deze voorstelling. 
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie